Taco Diner

• 4 stjernet vurdering
    Good
  • 5 stjernet vurdering
    Great
Begynd på din anmeldelse af Taco Diner.

Overall rating

• Billede af Toke W.
    250
    247
    25.03.2012

Desværre er mexicansk mad for de fleste dækket med Santa Maria Tex Mex og selvom det også kan være en sand kulinarisk fornøjelse at spise deres salsa på glas, så kan et besøg på Taco Diner være et fint alternativ til alle pulver krydderierne i supermarkedet.

Her serveres der alle klassikerne såsom taco med oksekød og revet ost, burritos med kylling i strimler og guacamole til bukserne revner. Og det kommer de til, hvis du har penge til at spise mere end én ret. Jeg kan varmt anbefale det meste fra menukortet og særligt dagens ret som altid er spændende.

• Billede af Astrid S.
    Astrid S.
    Nordvest, København
    212
    155
    477
    01.02.2015

Mexicansk mad er noget jeg er rigtig, rigtig glad for, så i min jagt på byens bedste mexicanske sted bestemte jeg mig for at prøve Taco Diner ved Nørreport.

Jeg kom ind lige inden de lukket, men fik stadig muligheden at blive siddende mens de ryddede restauranten. Glad for at jeg nu kunde spise mit måltid uden nogen stres, bestilte jeg en kyllingburrito.

Ikke mange minutter efter at jeg bestilte blev maden serveret. Det var en stor porsjon med en burrito toppet af ost, salat og nachos. Det hele var desværre ret kedeligt. Der var ingen krydderier og jeg syntes både udførelsen og smagen var billig. Med denne kvalitet vil jeg hellere bruge lidt ekstra tid og lave maden selv hjemme.

Udseendet på restauranten har et mexicansk tema med sombreroer rundt omkring. Der er også vinylplader som jeg ikke helt forstår sammenhængen i (det er måske mig der er lidt langsom). Det er et hyggelig nok sted, men ingenting bemærkningsværdig.

Ikke et sted jeg har stort behov for at tage tilbage til.

Billede af Taco Diner - København, Danmark. Burrito
    414
    234
    929
    13.03.2015

Jeg er meget forvirret over hvad mexicansk mad er. Jeg har ikke spist særlig meget af det med mindre man tæller nachos med, for jeg elsker nachos.
    Dette er vidst kun min andet besøg på en "mexicansk" cafe og det var ikke en særlig interessant oplevelse.
    Jeg bestilte nachos (sjovt nok) og jeg var meget overrasket over den manglende smag.
    De trekantede chips som lå på tallerkenen var tørre og smagte ikke af noget. Osten var der heller ingen smag i, ville have ønsket de havde brugt cheddar i stedet for alm. smelteost. Kyllingen var dog det mest kedelige, den var dejlig mør men ellers var det bare kogt kylling. Jeg tror ikke engang der var salt og pepper på. Jeg er ikke særlig god til stærk mad men jeg måtte overhælde retten med salsa for den smagte af en lille smule.
    Stedet er heller ikke noget at råbe hurra for. Hyggen udebliver og det er nok et sted der henvender sig bedst til take away.
    De to stjerner gives for hurtig service og en glimrende guacemole.

Billede af Taco Diner - København, Danmark. Nachos med kylling
  • Billede af René N.
    René N.
    København K, København
    15.03.2014

Lækker mad, som bliver serveret i løbet af ingen tid, og de portioner man får serveret er ganske gode - det var en tilpas størrelse at spise til aftensmad.
    Priserne er bestemt til at leve med - de støvsuger slet ikke ens beholdning af penge.

Billede af Taco Diner - København, Danmark. Burritto med oksekød og bønner.
  • 27.10.2014

Når man skal finde noget hurtigt og nemt, så er Taco Diner et fint bud.

Det er heller ikke dyrt, men man får hvad man betaler for.
    Alt maden er i den samme matte farve, og kyllingen havde en smag af gummi.
    Nachosende blev også så hurtigt smattede, at jeg ikke fik spist op.

Måske havde jeg bare forventet mere, ud fra de andre Yelp brugers kommentarer, men jeg blev i hvert fald lidt skuffet.

Det er et sted, hvor jeg godt kunne komme igen, men det bliver ikke mit første valg.

• Billede af Rasmus B.
    280
    219
    21.03.2012
    Først til at anmelde

Af en eller anden årsag, er mexicanermad svært at opdrive i København. Alene af den grund er Taco Shop udmærket. De har dog ikke megen konkurrence, og det kan mærkes en smule på kvaliteten. Maden fejler faktisk ikke spor, og du bliver på ingen måde syg af den, det er fint - men det kunne fås meget bedre.

Men de har da alle klassikerne: burritos, chimichanga, salsa og hvad har vi... Og det er himmelsk hvis du slæber rundt på nogle tømmermænd, som du gerne vil af med. Det gør jobbet, og du får en lillebiite bid af Mexico. Meget lille, men den er der. God rejse og velbekomme.

• Billede af Anita Lykke K.
    Anita Lykke K.
    København
    121
    21.11.2014

Tæt på ægte mexicansk - set i forhold til hvad København ellers har at tilbyde af samme kategori. God mad og gode priser. Du/I får det næsten for jer selv, hvilket skaber en hyggelig, intim stemning. Chimichangas er et sjældent syn i Danmark, og her har de et godt bud på.en god version af den traditionelle ret.

• Billede af Søren M.
    Søren M.
    Hovedstaden
    08.07.2012

Det falder lige i min smag, har været forbi en del gange efterhånden og det har hver gang været rigtig godt, og så er de rigtig hurtige til at få maden klar så man undgår for meget ventetid, da stedet primært er Take-away...

• Billede af Lars B. F.
    Lars B. F.
    Frederiksberg
    107
    17.08.2013

Ikke videre inspirerende mad, men trods alt aldrig skuffende heller. Regn ikke med at blive blæst bagover, men regn med et godt solidt take away måltid. Servicen på stedet varierer fra OK til dårlig.

3 andre anmeldelser der pt. ikke er anbefalet

Samlinger, der omfatter Taco Diner